Blog de Concursos i Festivals

Blog de Concursos i Festivals

VOC, PREMIS I MOSTRA D’AUDIOVISUAL EN CATALÀ






VOC és un nou projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.

S’hi poden presentar curtmetratges, micrometratges i websèries que opten a dos premis: del jurat i del públic.
Amb les obres seleccionades es farà una mostra simultània a diverses poblacions del país.

Els premis, que se celebraran la pròxima tardor, inclouen diverses dotacions econòmiques d’entre 300 i 4.000 euros. En primer lloc, un comitè de selecció escollirà les obres finalistes entre tots els treballs que s’hagin presentant abans del 12 de setembre de 2016. A partir d’aquesta primera proposta, el jurat, format per cinc persones de reconegut prestigi en l’àmbit cinematogràfic i cultural, i encapçalat pel periodista Àlex Gorina, atorgarà un premi al Millor Curtmetratge (creació de durada màxima de 20’ si és ficció i 30’ si té caràcter documental), a la Millor Websèrie (peça de ficció en diversos capítols de durada inferior a 15’ publicades a
Internet) i al Millor Micrometratge (creacions de menys de 2’). Per cadascuna d’aquestes categories hi haurà també un premi del públic a través de votació popular.