Jornada de portes obertes

Jornada de portes obertes al centre per als Cicles Formatius de Grau Mitjà Artístics
Curs 2022-2023

Es realitzarà una jornada de portes obertes el dia 30 de març de 2022. a les 19:15h

La jornada de portes obertes es podrà seguir online o presencialment:

· On-line (El dia 30 de març de 2022 a les 19:15 hores a través del següent enllaç: https://vimeo.com/694060404). Per connectar-se on-line no cal apuntar-se prèviament.

· Presencialment  (màxim 2 persones per alumne). Es realitzarà a la sala d’actes del centre, i donat que es periode lectiu no es podrà visitar el centre.   L’aforament serà limitat a 100 persones.  Per assistir presencialment cal apuntar-se omplint aquest formulari

Document .PDF utilitzat durant la jornada de portes obertes Grau Mitjà Artístic

Veure jornada de portes obertes del cicle d’Assistència al producte gràfic imprès online (30 de març a les 19:15 hores):

Estem desenvolupant tots els apartats de Preinscripció i matrícula als cicles de grau mitjà artístics de la nostra web per a que pugueu disposar de tota la informació relativa a aquest procés i dels estudis que s’imparteixen al nostre centre així com de les nostres instal·lacions.

L’apartat de preguntes freqüents, l’anirem actualitzant durant tot el procés de preinscripció amb els nous dubtes que ens feu arribar per mail o telèfon.

Podeu trobar més informació del procés de preinscripció i estudis a la web Estudiar a Catalunya i a la web del Consorci d’Educació de Barcelona