Jornada de portes obertes

Jornada de portes obertes al centre per als Cicles Formatius de Grau Mitjà Artístics
Curs 2023-2024

Es realitzarà una jornada de portes obertes el dia 24 de març de 2023. a les 17h

La jornada de portes obertes es podrà seguir online o presencialment:

· On-line (El dia 24 de març de 2023 a les 17 hores a través de següent enllaç : (aquest enllaç funcionarà el dia 24 de març a les 17h) .  Per connectar-se on-line no cal apuntar-se prèviament.

· Presencialment  (màxim 2 persones). Es realitzarà a la sala d’actes del centre, i donat que es període lectiu no es podrà visitar el centre.   L’aforament serà limitat a 240 persones.  Per assistir presencialment cal apuntar-se omplint aquest formulari 

Document .PDF utilitzat durant la jornada de portes obertes als cicles de Grau Mitjà Artístic · Curs 2023-2024 

Veure jornada de portes obertes del cicle de Grau Mitjà Artístic d’Assistència al producte gràfic imprès – online (24 de març 2023 a les 17:00 hores):

Estem desenvolupant tots els apartats de Preinscripció i matrícula als cicles de grau mitjà artístics de la nostra web per a que pugueu disposar de tota la informació relativa a aquest procés i dels estudis que s’imparteixen al nostre centre així com de les nostres instal·lacions.

L’apartat de preguntes freqüents, l’anirem actualitzant durant tot el procés de preinscripció amb els nous dubtes que ens feu arribar per mail o telèfon.

Podeu trobar més informació del procés de preinscripció i estudis a la web Estudiar a Catalunya i a la web del Consorci d’Educació de Barcelona