Jornada de portes obertes

Jornada de portes obertes al centre per als Cicles Formatius de Grau Mitjà
Curs 2022-2023

Es realitzarà una jornada de portes obertes el dia 30 de març de 2022. a les 18:00h

La jornada de portes obertes es podrà seguir online o presencialment:

· On-line (El dia 30 de març de 2022 a les 18:00 hores a través del següent enllaç: https://vimeo.com/694060404). Per connectar-se on-line no cal apuntar-se prèviament.

· Presencialment  (màxim 2 persones per alumne). Es realitzarà a la sala d’actes del centre, i donat que es període lectiu no es podrà visitar el centre.   L’aforament serà limitat a 120 persones.  Per assistir presencialment cal apuntar-se omplint aquest formulari (les inscripcions presencials ja estan tancades, donat que s’han cobert totes les places)

Document .PDF utilitzat durant la jornada de portes obertes Grau Mitjà

Veure jornada de portes obertes del cicle de Video Discjòquei i so online (30 de març a les 18:00 hores):

Consulteu els diferents apartats de la  Preinscripció i matrícula als cicles de grau mitjà de la nostra web per a poder disposar de tota la informació dels estudis i les instal·lacions del centre així com del procés de preinscripció.

L’apartat de preguntes freqüents, l’anirem actualitzant durant tot el procés de preinscripció amb els nous dubtes que ens feu arribar per mail o telèfon.

Podeu trobar més informació del procés de preinscripció i estudis a la web Estudiar a Catalunya i a la web del Consorci d’Educació de Barcelona