Jornada de portes obertes

Jornada de portes obertes al centre per als Cicles Formatius de Grau Mitjà
Curs 2023-2024

Es realitzarà una jornada de portes obertes el dia 24 de març de 2023. a les 17:00h

La jornada de portes obertes es podrà seguir online o presencialment:

· On-line (El dia 24 de març de 2023 a les 17:00 hores a través de següent enllaç : (aquest enllaç funcionarà el dia 24 de març a les 17h) .  Per connectar-se on-line no cal apuntar-se prèviament.

· Presencialment  (màxim 2 persones). Es realitzarà a la sala d’actes del centre, i donat que es període lectiu no es podrà visitar el centre.   L’aforament serà limitat a 240 persones.  Per assistir presencialment cal apuntar-se. L’aforament ja està complert i el formulari ja està tancat.

Document .PDF utilitzat durant la jornada de portes obertes als cicles de Grau Mitjà · Curs 2023-2024 

Veure jornada de portes obertes del cicle de Grau Mitjà de Vídeo, discjòquei i so – online (24 de març 2023 a les 17:00 hores):

Consulteu els diferents apartats de la  Preinscripció i matrícula als cicles de grau mitjà de la nostra web per a poder disposar de tota la informació dels estudis i les instal·lacions del centre així com del procés de preinscripció.

L’apartat de preguntes freqüents, l’anirem actualitzant durant tot el procés de preinscripció amb els nous dubtes que ens feu arribar per mail o telèfon.

Podeu trobar més informació del procés de preinscripció i estudis a la web Estudiar a Catalunya i a la web del Consorci d’Educació de Barcelona