Consulta dels resultats

Consulta dels resultats de la Preincripció als CFGS
Curs 2022-2023

Per tal de consultar l’estat de la vostra preinscripció als Cicles Formatius de Grau Superior, haureu d’anar a la pàgina web del Departament d’Ensenyament i consultar-ne l’estat a través de l’aplicatiu per a tal efecte. Necessitareu el número dels vostre DNI, NIE o Passaport i el número de la vostra sol·licitud de Preinscripció.

També, per motius derivats de la COVID-19 i per evitar desplaçaments al centre, es publicarà en aquesta mateixa pàgina web un llistat en format .PDF de l’últim llistat disponible de cada fase del procés per a la seva consulta.

CONSULTA DELS RESULTATS DE LA PREINSCRIPCIÓ

A través del següent enllaç:

>> CONSULTAR RESULTATS PREINSCRIPCIÓ

>OFERTA INICIAL DE PLACES   

       >>OFERTA DEFINITIVA  DE PLACES  

MOLT IMPORTANT:
Consulteu si les vostres dades són correctes. En cas de no tenir nota o que sigui incorrecte presenteu una reclamació adjuntant el certificat amb la nota correcta. Només s’admetrà documentació nova mitjançant l’aplicatiu de reclamacions de les preinscripcions, no es pot enviar per mail. Periode de reclamacions del 23 de juny a les 13h fins el 30 de juny.
 
 
 
 
       Actualment estan totes les places de CFGS cobertes. 
 
MOLT IMPORTANT

Segon període d’admissió. Ampliació de peticions (podeu ampliar les peticions de la vostra preinscripció afegint centres on hi hagi vacants)

– Publicació de centres i cicles formatius amb places vacants: 13 de setembre de 2022.

– Ampliació de peticions per al segon període d’admissió: del 14 al 16 de setembre de 2022.

– Publicació de la llista d’admesos al centre: 21 de setembre de 2022.

 
 
Consulteu l’apartat de matrícula i l’apartat de gestió de les llistes d’espera per a més informació. Les comunicacions es faran al mail que veu posar a la preinscripció.