Blog de la Mediateca

Blog de la Mediateca

L’Acadèmia del Cinema Català i la Fundació AISGE renoven el conveni de col·laboració
Dilluns 7 de març el vicepresident i delegat a Barcelona de la Fundació AISGE a Catalunya, Sergi Mateu, i la presidenta de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques Catalanes, Isona Passola, han signat el nou conveni de col·laboració entre les dues institucions. 
ConveniAISGE
Sergi Mateu (Fundació AISGE) i Isona Passola (Acadèmia del Cinema Català) en el moment de la signatura del conveni.
El conveni recull la voluntat de l'AISGE de fomentar i participar en els Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català, que a través de la gala del lliurament dels Premis i dels altres actes al voltant dels Gaudí, com la lectura de nominats o el nomenament dels Membres d'Honor de l'Acadèmia, donen veu, presència i reconeixement als actors i actrius. Enguany, a la VIII Gala del Premis Gaudí, Sergi Mateu i Clara Segura, al lliurar el Premi Gaudí a la Millor protagonista femenina, van reivindicar la propietat intel·lectual de la interpretació.
A més, l'Acadèmia difondrà entre els seus membres els cursos que l'AISGE organitza a la seva seu de Barcelona i es preveu l'organització d'activitats que siguin d'interès per ambdues parts i els col·lectius que representen.
La Fundació AISGE, creada l'any 2002, té entre les seves finalitats el foment d'accions de promoció i formació dels artistes, als efectes dels quals promou i participa en la promoció de cursos o tallers de formació de l'artista intèrpret.