Cursos avançats i certificacions

Curs superior de realització audiovisual

A continuació trobareu la informació bàsica del curs:

El Curs Superior de Realització Audiovisual, títol i curs propi d’EMAV (per a informació del Cicles Formatius de Grau Superior reglats i públics que també ofereix emav clicka aquí) , s’estructura en un programa lectiu de 390 hores de durada, amb la possibilitat, a més a més, de col·laborar amb el Departament de projectes audiovisuals (DPA). L’alumne assoleix el domini del llenguatge, narrativa i guió cinematogràfic i les tècniques més avançades de captació digital i rodatge en Alta Definició (HD) i 4K, edició i postproducció cinematogràfica (sistemes AVID), de so (Pro Tools), derivades del vídeo i el cinema digital, la il·luminació cinematogràfica, i el tractament i composició de la imatge, així com la seva planificació i adequació als objectius establerts, realitzant en tot moment produccions professionals des d’una perspectiva intensament creativa i innovadora.

superior_realitzacio_curso_web

El curs proporciona un bon nivell de coneixement de les tècniques cinematogràfiques de captació i postproducció en alta definició (HD) i 4K per a la realització de projectes de ficció, documentals i/o creatius-experimentals. El curs està orientat a futurs realitzadors/es que desitgin desenvolupar la seva activitat professional en els gèneres més creatius i innovadors del cinema, la publicitat i la televisió. El plantejament és multidisciplinari, en el sentit que l’alumne assoleix un domini ampli de tot el procés tecnològic que fa possible el producte audiovisual.

Tots els cursos gaudeixen d’unes bones instal·lacions i equipaments del centre, així com d’un professorat expert i amb gran experiència professional. La metodologia de projectes, sistema d’aprenentatge propi d’EMAVPro (part d’EMAV que gestiona la formació no reglada), facilita la realització de productes reals (curtmetratges, vídeos, pel·lícules, programes de televisió, documentals, videoclips i/o espots publicitaris), que poden tenir una difusió posterior i permeten, per tant, consolidar el currículum professional de l’alumne.

Finalment, la possibilitat d’accedir a la borsa de treball d’EMAVPro aporta als nostres alumnes expectatives d’inserció al món laboral.

OBJECTIUS

Aprofundir en el domini de les tècniques cinematogràfiques per tal de proporcionar a l’alumne les competències professionals necessàries per desenvolupar-se en el sector audiovisual. L’alumne assolirà un alt nivell de coneixements de realització, il·luminació, guió, producció, captació, operador de càmera, direcció fotogràfica, tecnologia audiovisual, postproducció no lineal AVID, postproducció d’àudio PROTOOLS i composició i creació d’efectes digitals.


TEMARI CRÈDITS

Primer trimestre:

-Crèdit 1: Llenguatge audiovisual
-Crèdit 2: Planificació de la producció
-Crèdit 3: Captació i enregistrament en cinema i vídeo (I)
-Crèdit 4: Tractament de la imatge i multimèdia

Segon trimestre:

-Crèdit 3: Captació i enregistrament en cinema i vídeo (II)
-Crèdit 5: Narrativa audiovisual (Guió)
-Crèdit 6: Il·luminació en cinema i vídeo.
-Crèdit 7: Edició i Postproducció cinematogràfica i de vídeo (Avid Media Composer)

Tercer trimestre:

-Crèdit 8: Composició i creació d’efectes digitals (After Effects)
-Crèdit 9: Postproducció d’àudio (Pro Tools) i captació del so
-Crèdit 10: Etalonatge (DaVinci Resolve)
-Crèdit 11: Realització en televisió (multicàmera)
-Crèdit 12: Projecte final de síntesi*

*El crèdit 12: Projecte final de síntesi, consisteix en la realització d’una producció audiovisual (curtmetratge, documental, programa de televisió, interactius, etc…), on s’integrin el màxim de tecnologies apreses durant el curs. El crèdit de síntesi es realitzarà durant el mes de juny de 2023.


PROCÉS DE MATRICULACIÓ

A continuació us donem la informació general del procés de matriculació per a quan el curs ja estigui obert i actiu per a fer la reserva de plaça:

La reserva de places per al Curs de Realització Audiovisual (títol propi d’emav) s’obrirà el dia 1 de maig de 2022.

Per tal de realitzar la matriculació al curs, hauràs de fer la inscripció per via telemàtica mitjançant la icona de color rosa que hi ha a la part dreta d’aquesta pàgina (en la versió web d’escriptori) o més a sota (en la versió mòbil) a on s’indica amb el textReservar curs”. Si aquesta icona no hi apareix vol dir que el curs està complet (a falta de verificar alguna baixa que es pugui podruir i tornar a activar la reserva online per tal d’omplir el curs) o simplement que en aquest moment la matrícula al curs no està oberta. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per a sol·licitar més informació al respecte a emavpro@emav.com

Si la reserva és oberta i realitzes la reserva has de saber que amb aquesta matriculació al “Curs Superior de Realització Audiovisual” hauràs de satisfer el 23% del preu del curs: 750 Euros, mitjançant una transferència bancària al compte del centre. En el moment de realitzar la inscripció, el sistema t’informarà i et proporcionarà les dades a on hauràs de realitzar un ingrés o transferència bancària per tal de confirmar la matrícula. La transferència s’haurà de realitzar entre el 15 i el 31 de juliol de 2022.

Un cop realitzada aquesta reserva de matrícula, el personal del centre es posarà en contacte amb tu per confirmar l’estat de la mateixa i t’indicarà en quin dia i en quina hora, durant el mes de setembre de 2022, hauràs de venir presencialment al centre per tal de realitzar la matriculació definitiva (a on hauràs de portar tota la documentació personal: fotografies, original i fotocòpia del document d’identitat, full de matrícula firmat, full de domiciliació bancària en el cas d’optar pel pagament fraccionat i els fulls d’autorització de drets d’imatge per a les filmacions que es realitzin durant les activitats acadèmiques, entre d’altres documents).

Un cop vinguis al centre a portar tota la documentació (previst per a la tercera setmana del mes de setembre de 2022) hauràs de decidir si voldràs realitzar el pagament íntegre del curs (acabant de pagar els 2.500 Euros pendents) abans de l’inici de l’acció formativa, o fraccionar-ho. Si optes pel pagament fraccionat hauràs d’emplenar i signar el document de domiciliació bancària en el que autoritzes a EMAV a realitzar el cobrament de les tres mensualitats (de 900 € cada una) a partir del mes de novembre de 2022.

En tots dos casos els preus finals del curs resultaran ser els següents:

Pagament únic: 3.250€ total curs (750€ matrícula + 1 pagament de 2.500€)
Pagament fraccionat: 750€ (matrícula) + 3 mensualitats de 900€ – Total curs fraccionat: 3.450€

Si un cop feta la matriculació, necessites posar-te en contacte amb nosaltres per consultar qualsevol dubte que tinguis, aclarir i/o ampliar qualsevol informació que consideris oportuna, així com tanmateix si volguessis veure les instal·lacions del centre, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, trucant al 933 100 300, o enviant un mail a emavpro@emav.com