Blog de Concursos i Festivals

Blog de Concursos i Festivals

INTERDOCS BARCELONA – CONFERÈNCIA INAUGURAL





Interdocs Barcelona, pensant en apropar el documental interactiu als estudiants ofereix un preu especial en la tarifa a la conferència InterDocsBarcelona: 16 € . Aquesta és una bona oportunitat per apropar els nous formats documentals als estudiants i que ho puguin fer de les mans de grans professionals.

CONFERÈNCIA: ponències sobre la creació i la narració transmèdia i estudis de cas significatius. Comptarà amb reconeguts experts com: Liz Rosenthal, fundadora i CEO de Power to the Pixel (Regne Unit); David Dufresne & Anita Hugi, periodista independent i productora (Canadà / Suïssa); Emilie Bessard, Commissioning Editor d’interactiu d'ARTE (Francia); Brenda Longfellow & Mike Robbins, documentalista a la York University (Canadà) i creatiu tecnològic a Helios Design Labs.

A més a més els acompanyaran Fernando Irigaray docent i webperiodista UNR (Argentina); Angelo Attanasio & Carlos Ruiz, periodista i programador a Interactius (Catalunya); Ferran Clavell, cap de innovació a TV3 (Catalunya); Joan Guasch, director continguts digitals a EGM Laboratoris Color (Catalunya); Bernat Aragonés, editor i supervisor d’Efectes Digitals a Antaviana Film.

Dimecres 25 de maig de 9 a 17h al CCCB – Sala Teatre
TARIFA: 30€ i només 16€ per estudiants