Cursos avançats i certificacions


Avui més que mai, necessites certificacions que validin la teva experiència professional. Les certificacions que es gestionen a EMAV són acreditacions tangibles, reconegudes per la indústria, que poden ajudar-te a progressar en la teva carrera i proporciona apreciables avantatges a la teva empresa. EMAVPro ofereix i desenvolupa cursos audiovisuals, monogràfics, seminaris, màsters i postgraus altament qualificats, dissenyats per a particulars, per a empreses i per a professionals que vulguin actualitzar, perfeccionar, o aprendre des de la base, els coneixements que ofereixen les nostres propostes formatives en el camp de l’audiovisual; el cinema, la televisió, el vídeo, la ràdio, el multimèdia, l’animació 2D i 3D, la fotografia, el so, el disseny i els espectacles. Les propostes formatives d’EMAVPro aporten als nostres alumnes una formació global, especialitzada i permanentment actualitzada en el seu camp d’aplicació, tenint com a objecte principal la formació, tant dels conceptes teòrics com pràctics imprescindibles per a la seva posterior aplicació dins el mercat laboral com a professionals especialitzats.

 

* EMAVPro es la divisió del centre que realitza una formació audiovisual especialitzada no reglada amb titulació pròpia i certificacions oficials de les principals empreses de software audiovisual.

 

Si us heu de posar en contacte per alguna gestió o informació relacionada amb els cursos avançats i certificats que ofereix el centre (els que apareixen en aquesta plana web), poseu-vos en contacte a la direcció de correu electrònica certificacions@emav.com

Blackmagic DaVinci Resolve
Curs oficial Blackmagic Certified Colorist
Avid Media Composer
Certificació oficial AVID Media Composer