Cursos avançats i certificacions

Certificació oficial AVID Media Composer

A continuació trobareu la informació bàsica del curs:

Avid, el sistema d’edició de vídeo més estès del món, ofereix als professionals del sector audiovisual una major flexibilitat, velocitat de muntatge i eines d’edició més potents. El curs per a l’obtenció de la Certificació Oficial d’usuari amb sistemes AVID Media Composer té per objectiu posar al teu abast les eines d’edició lineal més sofisticades i avançades, utilitzades pels professionals en les indústries del cinema i la televisió. El curs oficial està dirigit a estudiants i professionals del sector audiovisual, o de la comunicació, que desitgin especialitzar-se i obtenir un certificat oficial en el món de l’edició digital de vídeo.

avid_curso_web

¿PER QUÈ CERTIFICAR-ME?

¿PER QUÈ A L’EMAV?

Des de 1970, EMAV participa activament en la formació de professionals en el camp de la comunicació audiovisual. Actualment EMAV és el primer Centre Oficial de Catalunya en convertir-se en un centre AVID LEARNING PARTNER, que pot certificar els nivells d’usuari MC101 i MC110 dels sistemes Avid Media Composer.

MC 101 – “Editing Essencials”.

MC 110 – “Effects Essencials” .

curs_avid_nivells

L’escola, un centre públic del Consorci d’Educació de Barcelona situada al centre de la ciutat, està dotada d’uns equipaments immillorables i compta amb set professors certificats com a instructors oficials d’Avid Media Composer.

EMAV es renova constantment, amb equipament d’última generació, per donar resposta al constant i al ràpid avanç tecnològic d’aquest sector. Els alumnes disposen d’aules dotades d’una infraestructura tècnica d’avantguarda i de les eines necessàries per incorporar-se immediatament a l’exigent mercat laboral.

EMAV, com Avid Learning Partner, proporciona acreditacions oficials amb la voluntat de renovació i millora constant de l’oferta formativa per a alumnes i professionals del sector que demanden una especialització de qualitat. Gràcies a l’experiència de més de quaranta anys com a centre de referència en la formació audiovisual, consolida propostes innovadores per rellançar una escola amb voluntat de lideratge davant de les tecnologies audiovisuals i de la comunicació.

 

MATRICULACIÓ

rectangle_avid_learning_partnerL’escola ofereix periòdicament cursos certificats en els quals podràs reservar la teva plaça. La reserva la podeu realizar telemàticament a la mateixa web del centre. Per matricular-se en un curs certificat AVID és necessari dispossar coneixements previs bàsics de sistemes d’edició no lineal de vídeo.  Descomptes especials per a exalumnes.


PROFESSOR

Xixo España


TEMARI

FONAMENTS DE L’EDICIÓ

Part 1:
· Entorn AVID i flux de treball.
· Iniciar un projecte · Edició básica.
· Ajustar l’edició · Empaquetatge i sortida.

Part 2:
· Fonaments tècnics · Gestió de mitjans.
· Personalització de l’”interface”.
· Organització d’un projecte.
· Importació d’arxius.
· Edició avançada.
· Eina d’ajust fi (trim mode).
· Edició d’àudio.
· Render i exportació.
· Flux de treball basat en cinta: captura i bolcat.

FONAMENTS DELS EFECTES

· Introducció als efectes visuals.
· Efectes de correcció.
· Imatges d’alta resolución.
· Creació d’efectes de moviment.
· Correcció de color.
· Niat d’efectes.
· Efectes multicapa.
· Rendiment i processat.
· Keying i mattes.
· Animació de textos 3D amb Marquee.
· Treballar amb AVX Third-Party plug-ins.