Notícies

Sin categoría

Notícies, Sin categoría

19a Mostra de Joves Creadors (MJC)




L’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV) celebra la 19a edició de la Mostra de Joves Creadors (MJC) el dimarts 4 de maig, en una edició especial que s’ha hagut de preparar en format online per fer-la possible.

Per fer realitat la present edició l’alumnat de 2on de Realització de projectes audiovisuals i espectacles ha buscat sinèrgies amb artistes i escoles d’arts visuals i plàstiques, escèniques i de creació digital. El principal potencial de la mostra d’enguany es farà visible gràcies a l’enviament de peces de vídeo on es veuen els artistes posant en pràctica el seu talent, i també altres vídeos on s’han presentat explicant els seus projectes. Malgrat la pandèmia de la Covid-19, gràcies a eines com la xarxa social Instagram ha estat possible establir un gran punt de trobada entre els joves creadors i els organitzadors de la present edició. La creixent presència a les xarxes d’artistes que mostren la seva feina a les xarxes ha facilitat el fet que l’organització disposés d’informació, vídeos i documentació sobre els participants de la MJC.

L’esperit d’aquesta edició gira entorn la llibertat creativa, com a concepte aglutinador dels participants d’aquest 2021. La idea de l’organització és no perdre l’oportunitat de crear aquest espai de trobada anual entre joves creadors, tot i haver-ho hagut de convertir en una celebració online. El fet de compartir projectes i crear vincles vol fer-se visible encara que d’una forma particular, per poder tornar en properes edicions a un acte presencial i festiu.

Després de 18 edicions, la Mostra de Joves Creadors vol oferir una possibilitat a tots aquells artistes i joves creadors que vulguin tenir projecció i presentar les seves propostes. L’essència de la Mostra és seguir apostant per la no rivalitat, i potenciar el fet de compartir i explorar idees i projectes emergents.

Com seguir-ho en directe? Al canal de Youtube de la MJC el dia 4 de maig a les 18:00h.

https://www.youtube.com/channel/UC4fj2vHjXqy_vsz1fGRAWtg

Més informació a: 

Instagram: @mostradejovescreadors
Web: http://www.mostradejovescreadors.com/

Mostra de Joves Creadors (MJC)




Deixa un comentari