Notícies

Notícies

1RA EDICIÓ DEL CONCURS DE MONÒLEGS POCA BROMA 2022
POCA BROMA és un concurs de monòlegs en format Stand Up Comedy organitzat pels alumnes de 2n de Realització de l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona, dirigit a nous talents que vulguin obrir-se pas dins d’aquest món. Els nostres participants competiran entre ells amb una finalitat benèfica i social, per tant, volem convidar a tothom a treure la seva part més solidària.

En aquesta primera edició el tema que es vol tractar és la vergonya, perquè, qui no ha patit mai una situació vergonyosa? El que pretén aquest concurs és fer front, de la manera més divertida possible, a totes aquestes situacions amb les quals tothom es pugui sentir identificat. Al cap i a la fi, això és el que en fa ser qui som.

Les incripcions estan obertes del 14 de desembre de 2021 al 31 de gener 2022.

Els participats hauràn d’omplir un formulari penjat a la web: www.pocabroma.org on hauran d’incloure un video del monòleg que volen representar.

Els 5 finalistes participaran d’una gala el dimarts 22 de febrer a la tarda a l’auditori de Can Batllò i optaran per dos premis:

● Premi del Jurat: 350 € que hauran de destinar a una entitat benèfica + 1 actuació remunerada a l’associació cultural La Iguana.● Premi del Públic: 1 lot de productes de La Llama Store Store valorat en 50€.

Per més informació consulteu a la nostra web o a l’email: pocabroma@emav.com

Equip del Poca Broma.

LINK TRÀILER: https://vimeo.com/657068253

Instagram/Tik Tok/Twitter: @pocabromaemav

Canal de Twicht: Pocabromaemav
Deixa un comentari