Blog de Televisió

Blog de Televisió

21 de desembre: El dia més curt
Diumenge 21 de desembre és EL DIA MÉS CURT de l’any, i per tant la festa mundial del curtmetratge. Un gran esdeveniment que se celebra amb èxit en multitud de països i que el 2013 va arribar per primer cop a Catalunya. Més de 3.000 persones van poder gaudir de diferents sessions de curtmetratges per tot el territori català.
Diverses institucions, organismes i empreses culturals catalanes s'han ajuntat per, durant un dia a l'any, donar a conèixer el curtmetratge al públic majoritari a través d'una acció de gran repercussió mediàtica i social: un esdeveniment obert, al que poden sumar-se s'hi tant els agents de la gestió cultural com qualsevol ciutadà a nivell particular.
Tothom pot participar-hi, creant un esdeveniment en la seva localitat i animant a altres persones a gaudir d'una activitat cultural, entretinguda i gratuïta. Una autèntica reivindicació del cinema curt.

Organitzadors:

Promou a tot l’Estat Espanyol un dia entorn el cinema curt, facilitant a través de la web www.eldiamascorto.com a tots aquells que ho volen material per a fer la seva pròpia projecció de curtmetratges, així com un mapa amb totes les activitats que es duran a terme al territori.