Notícies

Notícies

2A EDICIÓ DEL CONCURS DE MONÒLEGS POCA BROMA 2023
POCA BROMA és un concurs de monòlegs en format Stand Up Comedy organitzat pels alumnes de 2n de Realització de l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona, dirigit a nous talents que vulguin obrir-se pas dins d’aquest món. Els nostres participants competiran entre ells amb una finalitat benèfica i social, per tant, volem convidar a tothom a treure la seva part més solidària.

Després de l’èxit de la nostra primera edició tornem amb una segona edició basada en la temática “Amor i Sexe” ❤️, on aprofitem la marcada data del dia dels enamorats per a que pugueu obrir-nos el vostre cor de la manera més divertida possible.

Les incripcions estan obertes del 13 de desembre de 2022 fins al  24 de gener de 2023.

Els participats hauràn d’omplir un formulari penjat a la web: www.pocabroma.org on hauran d’incloure un video del monòleg que volen representar.

Els 5 finalistes participaran d’una gala el dimarts 14 de febrer de 2023 a la tarda de 18:30 a 20:00 hores a la Sala d’actes de l’Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV) i optaran per variis premis:

  • Premi principal de 350 € que hauran de destinar a una entitat benèfica.

  • Lot de productes de LoveStop BCN valorat en 500€.

  • Una llicència d’un mes gratis per a l’escola de comedia online La Llama School

Per a més informació consulteu al nostre web, al Instagram @pocabromaemav, al Twitter @pocabromaemav o al mail: pocabroma@emav.com

Equip del Poca Broma.

LINK TRÀILER: https://vimeo.com/781125766

Deixa un comentari