Notícies

Notícies

Alumnes d’EMAV presenten el videoclip “Música amb causa” a l’acte de cloenda de Barcelona Escoles + Sostenibles
EMAV, ha participat un any més, en l’Intercanvi d’Experiències de l’Acte de cloenda de Barcelona Escoles + Sostenbles amb la presentació del videoclip Música amb causa realitzat amb l’objectiu de fomentar la difusió de la plataforma Stop Mare Mortum. Els alumnes Joan Solé i Vicenç Paltré han estat els responsables encarregats de la presentació.

Es tracta d’un videoclip on els artistes col·laboradors interpreten en directe i en diferents localitzacions el tema “Cançons de llibertat”, adaptació al català feta pel grup “Natxo Tarrés & The Wireless” del mític tema “Redemption Song” de Bob Marley.

Hi han col·laborat artistes reconeguts del panorama musical català com: Natxo Tarrés (Gossos), Judit Neddermann, Alba Marbà, The Sey Sisters, Cor Geriona, Dídac Fernández (Macaco), Carles Ratera (Strombers), Ricard Puigdomènech (Lokillo), Clàudia García- Albea (Roba Estesa), Nil Mujal, Ramon Franch (Séptimo A), Miquel Rojo (Oques Grasses) i Topata (9son).

Tretze localitzacions diferents des de les quals els artistes reparteixen música i il·lusió amb l’objectiu de difondre el missatge de la plataforma i conscienciar a la ciutadania de la necessitat urgent d’actuar envers la situació dramàtica que es viu cada dia a les aigües del Mediterrani.

Al videoclip també hi podem veure imatges captades als camps de refugiats de Vasilika (Grècia) cedides per Oriol Barri amb col·laboració amb EKO project. El projecte es troba penjat al canal de Youtube de Stop Mare Mortum. Us convidem a que feu una ullada al vídeo i, si us agrada, que ho compartiu per tal d’ajudar-nos a fer créixer aquesta campanya solidària”

Veure Vídeo a: https://www.youtube.com/watch?v=aAIu-o2-J8w

 

Deixa un comentari