Notícies

Notícies

Aniversari EMAV: 50+3
El 50è aniversari del naixement de l’EMAV es celebra el dijous 27 d’abril de 2023. La celebració estava pensada per tenir lloc el curs 2019-2020 i va ser interropuda per l’emergència sanitària de la COVID.

Ha arribat el moment adequat per poder gaudir amb tota la comunitat emaviana d’aquest aniversari, on entre altres activitats s’hi programen el SONOMAV, la Mostra de Joves Creadores, activitats i molt més.

El 27 d’abril a les 17h celebrem el 50+3 de l’EMAV.
T’esperem a Gran Via de les Corts Catalanes, 173.

Concerts, Dj’s, arts escèniques, projeccions, art itinerant, televisió i ràdio en directe i molt més!

PROGRAMACIÓ:

17:00h Presentació, pregó i tret de sortida del 50+3 a càrrec de Brigitta Lamoure (escenari principal exterior davant l’arc).

17:30h Mostra de Joves Creadores (espectacle itinerant amb inici a l’exterior i acabament a l’interior. Aforament limitat) 

  • La MJC arrencarà des de l’exterior d’EMAV essent un espectacle itinerant a mans de diferents artistes que ens descobriran les seves obres. Un viatge que arrenca en el passat, 50 anys enrera quan l’EMAV va néixer, i que ens aproparà al present i al futur de l’escola! Viatjarem a través de les creacions de: Andrea Huerta (fotógrafa – 1970), Nora Corberó (pintora – 1980), José (graffiti – 1990), Academia pas a pas (dança – 2000), Sergi Pita (guitarrista – 2010) i Proyecto Cíclico (art performàtic – 2020).

17:30h, 17:45h, 18:00h Llum EMAV – Instal·lacions lumíniques (plató polivalent EMAV. Aforament limitat) 

18:30h “La residència” Equip Cia. Teatre amb alumnes de REAT (Sala Actes interior EMAV. Aforament limitat. Reserva d’entrades: https://www.eventbrite.es/e/entradas-teatro-forum-la-residencia-619938642167)  

  • Teatre de Can Batlló que utilitza l’estil del teatre fòrum que consisteix a representar una escena breu en la qual hi ha un conflicte en la que al mig de la representació es para l’escena i es convida al públic a pujar a escena i millorar les accions del protagonista o altres personatges. 

18:00h SONOMAV (10ª Edició) amb l’actuació de MentaPoleo, Berta Clapés, Indubio (escenari principal exterior davant l’arc) 

21:00h Concert Muyayo Rif

  • Muyayo Rif és una banda formada per vuit músics de diferents arrels, estils musicals i influències molt variades. La banda neix fa més de 10 anys a Barcelona, bevent del mestissatge d’aquell moment,inspirats per Mano Negra, Dusminguet i Ojos de Brujo, entre altres. Després de més de 10 anys de carrera musical, gires nacionals i internacionals i diversos discos, Muyayo Rif es troba en un dels millors moments la seva història. Amb més de 500 concerts a la seva esquena i havent fet ballar al públic a Espanya, França, Holanda, Rússia, Turquia, Itàlia, el Regne Unit i Suïssa tornen enguany amb una nova gira internacional per a mostrar el seu explosiu directe.
  • Des del seu inici, l’objectiu del grup ha estat reivindicar el que sent, ja siguin qüestions polítiques, emocionals o històries viscudes, sempre des de les composicions més festives i els enèrgics directes que els caracteritzen. Actualment, en el disc que estan revelant durant 2022 i 2023, reivindiquen viure la vida de la forma més optimista possible, superar les adversitats, saltar, volar i alliberar-se. El més important de tot és la forma que tenen de fer-ho: tant en els escenaris com en els camerinos o backstages, no hi ha res més sincer que la seva complicitat i optimisme, i això és el que fa que aquesta banda sigui indestructible.

Però això no és tot!! 

Durant tota la jornada es podrà visitar l’Exposició EMAV50 1970-2020, un recorregut històric que s’inicia amb la fundació de l’escola per part de l’escriptor i activista polític Josep Serra i Estruch  

A més tindrem ràdio en directe durant l’esdeveniment des de l’exterior de l’escola.  

Sintonitza-la a bit.ly/3oriiix || https://emav50.airtime.pro/

I també…  canal de TV durant tota la setmana EMAV.TV  

El podreu veure tant a Youtube com a Twitch des de el compte streamingEmav 

Emetrem els 7 dies de la setmana durant 24h!!  i l’Emissió començarà dilluns 24 a les 10:00h. 

Podeu seguir-ho tant en Youtube des de https://www.youtube.com/live/h8UbonTbrh0?feature=share i  per Twitch https://www.twitch.tv/streamingemav 

 

Deixa un comentari