Notícies

Notícies

Arriba la 15a Mostra de Joves Creadors!
Arriba la 15a Mostra de Joves Creadors!

La Mostra de Joves Creadors (MJC) és una trobada entre joves estudiants del món audiovisual i les arts escèniques de Catalunya. Tot i néixer en un entorn formatiu, la MJC no pretén esdevenir una activitat docent, sinó una finestra on donar a conèixer les creacions de les noves generacions d’una forma amena i dinàmica, en un entorn atractiu i festiu, tot convertint-se en una cruïlla de diverses disciplines incloses al món de l’audiovisual i de les arts escèniques. Així doncs, es tracta d’un acolliment a l’obra d’aquells que tenen poca projecció, els “Joves Creadors” d’ara, amb propostes artístiques actuals i innovadores presentades des de la versatilitat: curtmetratges, espots, clips, fotografia, música, concerts, dansa, teatre… No es busca la rivalitat ni la competició, sinó compartir propostes i idees actuals i creatives.

La Mostra està realitzada pels alumnes de segon de realització de projectes audiovisuals i espectacles de l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV). Amb aquest esdeveniment pretenem englobar tots els coneixements a nivell de producció i a nivell tècnic d’un espectacle, permetent als alumnes viure de primera mà la creació d’un en concret, escollit i dissenyat per ells.

La Mostra de Joves Creadors és, doncs, una cruïlla per a escoles, estudiants, professionals i disciplines del món audiovisual; una finestra a nous coneixements, perspectives i maneres diferents a les pròpies; una cita imprescindible.

“Et dediques a les arts audiovisuals o escèniques? Tens un grup de música, una companyia de teatre, un grup de ball o vols ensenyar els teus curtmetratges? Pintors, ballarins, artesans, mags, monologuistes, cuiners… tots teniu cabuda a la Mostra de Joves Creadors! No dubtis, apunta’t-hi!

Molt aviat podreu accedir a la web de la mostra, mentrestant, demana’ns informació sobre les bases de participació a: mjc@emav.com“.

On?: La Caldera (Centre de creació de dansa i arts escèniques).

Direcció: Carrer Eugeni d’Ors, 12 08028 Barcelona (Barri Les Corts)

Quan?: Dijous 7 d’abril de 2016

anunci_mostra_joves_creadors_2016

Deixa un comentari