Notícies

Notícies

Arriba la 16a Mostra de Joves Creadors.
La Mostra de Joves Creadors (MJC) és un esdeveniment que pretén donar a conèixer artistes joves i emergents de diferents disciplines artístiques, reunint-los en un espai polivalent i en una jornada única amb l’objectiu de fer visibles les seves creacions d’una forma amena i dinàmica, en un entorn atractiu i festiu, tot convertint-se en una cruïlla de diverses disciplines incloses al món de les arts visuals, les arts plàstiques i les arts escèniques.

Nascuda l’any 1999, la MJC va començar com una pràctica d’alumnes del cicle de Producció d’Audiovisuals i Espectacles de l’EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals). Tot i que inicialment es va concebre com a mostra d’audiovisuals, es va anar obrint a altres disciplines artístiques buscant la pluralitat i contrast entre diferents expressions artístiques.

Així doncs, es tracta d’una finestra a l’obra d’aquells qui tenen poca projecció, els “Joves Creadors” actuals, amb propostes artístiques innovadores presentades des de la versatilitat. No es busca la rivalitat ni la competició, sinó compartir propostes i idees.

La MJC és realitzada per alumnes de segon de realització de projectes audiovisuals i espectacles de l’Escola.  Amb aquest esdeveniment es pretén englobar tots els coneixements a nivell de producció i a nivell tècnic d’un espectacle, que els permet viure de primera mà la creació d’un en concret, escollit i dissenyat per nosaltres.

En la MJC també hi participen els alumnes de segon d’Il·luminació i So, que els ajuden a fer possible l’esdeveniment, creant així un equip de treball en el que cadascú aporta els coneixements adquirits als diferents cicles de formació.

16a_mostra_joves_creadors

La 16a Mostra de Joves Creadors es celebrarà el proper 30 de març de 2017 a l’Espai Jove Boca Nord.

Podran participar en aquesta mostra de forma individual o col·lectiva tots/es aquells/es artistes joves que vulguin donar a conèixer la seva obra.

La mostra acollirà propostes de les següents disciplines: arts visuals (dibuix, pintura, il·lustració, escultura, fotografia, videoart, etc.) i arts escèniques (música, teatre, dansa, circ, performance, etc.)

La inscripció es farà mitjançant el formulari d’inscripció. Aquest, un cop cumplimentat, s’enviarà per correu electrònic a l’adreça mjc@emav.com.

Tota la informació, bases e inscripcions a: http://www.mostradejovescreadors.com/

Deixa un comentari