Notícies

Notícies

Arriba la 18a MOSTRA DE JOVES CREADORS
L’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV) celebra la 18a edició de la Mostra de Joves Creadors el 14 de Març a l’espai Jove BocaNord.

La Mostra de Joves Creadors (MJC) arriba a la seva majoria d’edat amb l’objectiu de recolzar la sostenibilitat del nostre planeta, que serà el tema subjacent de la 18ena edició.

La Mostra de Joves Creadors (MJC) és un espai de trobada anual entre joves creadors del món de les arts escèniques, les arts plàstiques i la fotografia amb l’objectiu d’oferir una finestra on donar a conèixer les creacions dels nous creadors, compartir propostes i crear vincles entre els participants en un entorn atractiu i festiu. La Mostra de Joves Creadors (MJC) és un esdeveniment que pretén donar a conèixer artistes joves i emergents de diferents disciplines artístiques, reunint-los en un espai polivalent i en una jornada única amb l’objectiu de fer visibles les seves creacions d’una forma amena i dinàmica, en un entorn atractiu i festiu, tot convertint-se en una cruïlla de diverses disciplines incloses al món de les arts visuals, les arts plàstiques i les arts escèniques.

Nascuda l’any 1999, la MJC va començar com una pràctica d’alumnes del cicle de Producció d’Audiovisuals i Espectacles de l’EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals). Tot i que inicialment es va concebre com a mostra d’audiovisuals, es va anar obrint a altres disciplines artístiques buscant la pluralitat i contrast entre diferents expressions artístiques.

Així doncs, es tracta d’una finestra a l’obra d’aquells qui tenen poca projecció, els “Joves Creadors” actuals, amb propostes artístiques innovadores presentades des de la versatilitat. No es busca la rivalitat ni la competició, sinó compartir propostes i idees.

QUI L’ORGANITZA?

La Mostra és organitzada per alumnes de segon del cicle de Realització de projectes audiovisuals i espectacles de l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV). Amb la creació d’aquesta mostra, pretenem posar en pràctica tots els coneixements adquirits sobre la producció i realització tècnica d’espectacles i esdeveniment.

En la MJC també hi participen els alumnes de segon d’Il·luminació i So, que els ajuden a fer possible l’esdeveniment, creant així un equip de treball en el que cadascú aporta els coneixements adquirits als diferents cicles de formació.

L’Espai Jove Bocanord esdevindrà el dijous 14 de març de 2019, entre les 17:30 i les 22 hores, un “jardí de les arts“, un espai artístic on es farà una crida per la conservació del medi ambient. A partir d’un futur utòpic, on el reciclatge s’haurà imposat a la filosofia del “emprar i llençar” i l’obsolescència programada, aquesta edició de la MJC estarà dins un marc on es representarà una reserva natural del nostre planeta. Un lloc on les arts i la conscienciació per un desenvolupament sostenible avancin agafats de la mà.

Quan? El 14 de març de 2019 de 17:30 a 22:00 hores.

On? a la seu de l’Espai Jove BocaNord (c/ Agudells 37-45 08032 Barcelona)

Més informació a: www.mostradejovescreadors.com

Deixa un comentari