Notícies

Notícies

ARRIBA LA 9a EDICIÓ DEL CONCURS MUSICAL SONOMAV
El Sonomav és un concurs de música emergent organitzat com a pràctica escolar pels alumnes del cicle de realització d’audiovisuals i espectacles de l’EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals). Les i els alumnes d’aquest cicle són els encarregats d’organitzar i celebrar tant el concurs com la gala final. La primera edició del Sonomav es va dur a terme l’any 2014 a Barcelona i, des de llavors, el concurs ha experimentat un important creixement i millora any rere any amb l’objectiu de promoure l’exhibició i creació de joves artistes.

En la novena edició volem apostar pels sons més eclèctics, per la música electrònica (generada amb ordinador o sintetitzadors) i l’experimentació sonora. Busquem propostes arriscades amb energia pròpia i caràcter trencador, artistes que alterin i desmuntin els esquemes dels gèneres musicals tradicionals.

Les inscripcions estan obertes del 4 de març de 2022 al 3 d’abril de 2022. Totes les persones interessades poden omplir el formulari que es troba a la web (link a www.sonomav.com), on també es poden trobar les bases del concurs i els premis.

La gala del Sonomav, amb les quatre propostes finalistes, es durà a terme el 28 d’abril de 2022 a la Sala VOL (link https://salavol.com/)

Col·laboren en aquesta edició el Festival Rarefacció (link https://hangar.org/), el segell discogràfic Snap!Clap!Club (link https://snapclapclub.bigcartel.com/) i Actuality FM (link https://www.youtube.com/c/ActualityFMRadio ).

Us animem a participar!

L’equip del Sonomav 9

www.sonomav.com

Instagram: @sonomav
Twitter: @Sonomav22
Facebook: @sonomav22

SONOMAV9: Sonoficació

https://youtu.be/0-AEJ7zfucM

 

Deixa un comentari