Notícies

Notícies

Arriba la XXa Mostra de Joves Creadors, una edició centrada en el Solapunk
La Mostra de Joves Creadors (MJC) és un esdeveniment que pretén donar a conèixer artistes joves i emergents de diferents disciplines artístiques, reunint-los en un espai polivalent i en una jornada única amb l’objectiu de fer visibles les seves creacions d’una forma amena i dinàmica, en un entorn atractiu i festiu, tot convertint-se en una cruïlla de diverses disciplines incloses al món de les arts visuals, les arts plàstiques, les arts sonores i les arts escèniques.

S’organitza des de l’Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV). Actualment, és l’alumnat de segon de Realització qui s’encarrega d’organitzar l’esdeveniment, amb l’ajuda dels cicles d’Il·luminació, Vídeo, discjòquei i so i el curs d’especialització en audiodescripció i subtitulació. La principal finalitat és obrir una ’una finestra de propostes artístiques innovadores presentades des de la versatilitat, la interdisciplinarietat i la hibridació. No es busca la rivalitat ni la competició, sinó compartir propostes i idees.

La XXª edició de la Mostra de Joves Creadors (MJC) se celebrarà el 22 d’abril de 2022 en un entorn exterior tan simbòlic com és l’espai exterior del bloc 7.

Enguany, els joves creadors hauran de presentar les seves obres seguint la temàtica de la METAMORFOSI. Aquesta no només representa el procés biològic d’alguns animals, sinó també l’evolució cultural i tecnològica que volem per al nostre futur, on la natura juga un gran paper. Es donarà especial valor a obres englobades dins de l’art públic.

La temàtica engloba tot allò relacionat amb el canvi i el pas del temps a les nostres civilitzacions, l’evolució que esperem. D’aquí ha sorgit la idea de treballar entorn la filosofia del movimient del Solarpunk, un moviment que prové de la literatura, descendent de l’Steampunk, que preveu un futur sostenible gràcies a la tecnologia.

Les inscripcions estan obertes fins el 10 d’abril!

Us animem a participar!

Quan? El 22 d’abril de 2022 de 17 a 21 hores.

On? A l’espai exterior del bloc 7 de Can Batlló (EMAV, Gran Via de les Corts Catalanes, 173-175)

Més informació a: www.mostradejovescreadors.com

Deixa un comentari