Notícies

Notícies

CONCURS SPOT
Arriba el concurs de publicitat SPOT!

SPOT és un concurs d’anuncis publicitaris a escala nacional dirigit a estudiants d’audiovisuals, animadors digitals i noves agències de publicitat. Consisteix en crear un vídeo publicitari de màxim 40 segons per a la seva posterior difusió, consolidant així el currículum personal de l’autor i promocionant la marca participant.

El concurs està organitzat pels alumnes de segon curs del cicle de Realització de projectes d’audiovisuals i espectacles del torn de tarda,  com a exercici real enmarcat dins el mòdul de Regidoria d’Esdeveniments i Espectacles.

El concurs neix de la intenció de reunir nous talents del sector audiovisual i publicitari (especialment realitzadors i animadors digitals). És l’oportunitat idònia per donar a conèixer a nous creadors i realitzadors audiovisuals a partir del seu enginy.

L’Organització escollirà els 10 spots finalistes d’entre tots els treballs rebuts. Aquests es projectaran en una gala especial, on un jurat professional seleccionarà els guanyadors i realitzarà el lliurament de premis d’acord amb criteris de qualitat, tècnica, artística, innovació i el missatge que vol transmetre la marca.

Quan? Inscripcions obertes del 6 de gener al 16 de febrer de 2018.

Termini de lliurament? El termini de lliurament dels vídeos serà el 31 de gener de 2018.

Entrega de premis? El 5 de març de 2018 a l’Antic Teatre de Barcelona (Carrer Verdaguer i Callís, 12, 08003 Barcelona)

Més informació a: www.espotemav.com

Deixa un comentari