Blog de Concursos i Festivals

Blog de Concursos i Festivals

DOCSCOOPERANTS 2018

L'Espai Jove Casa Sagnier, amb la col·laboració del Districte de Sarrià - Sant Gervasi i l’Ajuntament de Barcelona, ha obert la convocatòria del concurs DOCSCOOPERANTS, que romandrà oberta fins el 9 de novembre de 2018, data límit d'entrega de projectes. 

Docs Cooperants és un concurs de projectes per la creació de documentals sobre cooperació, associacionisme, participació i/o voluntariat. Les propostes projectes presentats han de tenir com a fonament discursiu aquestes temàtiques.

Aquesta convocatòria té com a finalitat donar suport a projectes audiovisuals a nivell local que tinguin com a objectiu fer visible la tasca dels i els joves en la millora del seu entorn a través de la cooperació, l'associacionisme, la participació i/o el voluntariat.

Es donarà suport a dos projectes audiovisuals, ja sigui en format de col·lectiu o associació, que contribueixin al creixement personal i col·lectiu a través del desenvolupament d'accions pensades, dissenyades i implementades pels propis joves, contextualitzades en aquestes temàtiques, sempre com resposta a les seves inquietuds i interessos. 

A diferència d’altres certàmens, Docs Cooperants no premia una obra audiovisual acabada, sinó el seu avantprojecte. La dotació econòmica dels premis és destinada a la realització del projecte.