Notícies

Notícies

El curt “El sueño espacial” produït per l’emav s’emet al programa Taller del 33
El curtmetratge “El sueño espacial” (2016) de Ignacio Malagón i produït per l’EMAV s’emet el 19 de gener al programa Curtcircuït Taller del Canal 33, i també estarà disponible a la carta. El projecte és una ficció desenvolupada per alumnat dels CFGS de Realització de projectes d’audiovisuals i espectacles, d’Il·luminació captació i tractament d’imatge i de So per a audiovisuals i espectacles. La història, creada en el marc del Mòdul de Projecte, ens explica com un astronauta retirat convoca una famosa periodista per fer-li una confessió que pot fer trontollar el món de la ciència: pateix narcolèpsia. La pàgina italiana Nonsolocinema va definir el film com un conte de fades modern, surrealista i irònic, i en subratllava el gran treball d’influències presents en tan sols els 10 minuts de la cinta.

El curt ha estat seleccionat i guanyador en nombrosos festivals d’arreu. Alguns dels reconeixements que ha obtingut són el 4t Premi a l’Internationales Kurzfilmfestival Landau La.Meko a Alemania, la selecció a la Secció Oficial del Festival Filmets de Badalona, el Premi al millor curt de ficció al Festival Creando a Burgos, el Premi Agusto al mejor corto realizado por estudiantes des del Festival de Cine de Zaragaoza i la selecció al Mecal, Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, entre molts altres. La seva premiere internacional va tenir lloc el NOX Film fest, Festival internaicional de miedo y fantasía de Salto, a Uruguay.

En aquesta ocasió, El Sueño Espacial continua amb el seu recorregut compartint emissió al programa Curtcircuït Taller del 33 amb la producció “Mot de passe: Fajara,” un documental de Patricia Sánchez i Séverine Sajous. L’emissió en directe tindrà lloc a les 00.25 de la matinada, i podrà recuperar-se a la carta. En aquest link es pot recuperar el trailer del curtmetratge a Vimeo.

Mireu el curtmetratge a la pàgina del servei 3 alacarta de la Corporació de Mitjans Audiovisuals de Catalunya:

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/curtcircuit-33/curtcircuit-taller/video/6078974

Deixa un comentari