Blog de Televisió

Blog de Televisió

El niño de la tele
Sala Flyhard.
Estrena l'espectacle "El niño de la tele"
NOVA ESTRENA
Se'ns ha colat un imitador a la Sala Flyhard, i hi serà del 7 d'abril al 2 de maig, presentant l'espectacle EL NIÑO DE LA TELE, una coproducció de Pentateatre i Flyhard Produccions.
Es tracta d'una autobiografia: les aventures i desventures de Rubén Ramírez. Rubén Ramírez era EL NIÑO DE LA TELE, un nen que amb dotze anys es va fer famós per sortir a la televisió fent imitacions. La fama i la popularitat, tan de pressa com va arribar, es va esfumar. I ara, gairebé vint anys després el mateix Rubén reflexiona sobre el que va significar aquest període i ens explica en quin punt es troba actualment.
EL NIÑO DE LA TELE és un monòleg humorístic però alhora ens explica una història, la d'un nen que va viure en un món d'adults, la d'un adult que voldria recuperar la infantesa que no va gaudir, la d'un artista que busca el seu lloc en un món -el de l'espectacle- que pot ser tant llaminer com cruel i arbitrari. Hi ha humor, però també molta veritat, i aquesta combinació fa que l'espectador connecti d'una forma molt directa amb el que li intentem explicar des de l'escenari.
Pentateatre té la mà trencada en fer que la realitat envaeixi els escenaris i els espectadors se sentin partícips d'una experiència "real", i la Flyhard és el lloc ideal perquè el públic entri de cap a la història. Per això, quan el Marc González de la Varga i el Rubén Ramírez ens van proposar fer aquest muntatge vam creure que sí, que tenia sentit que un espectacle així pogués estrenar a la Sala.