Notícies

Notícies

FANATIC GUITARS, patrocinador del Sonomav 2019!
FANATIC GUITARS, un any més patrocinador del Sonomav 2019!

Anunciem, un any més, la col·laboració com a patrocinador del Sonomav 2019 a l’empresa FANATIC GUITARS!

Fanatic Guitars ens proveirà de descomptes del 20% dels seus productes i d’un equipament de samarretes i accessoris  gratuits per als guanyadors del segon premi que otorgarà el jurat el dia 2 de Maig de 2019 a la Sala Salamandra (Av. del Carrilet, 235, 08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

Gràcies Fanatic Guitars!

 

 

 

 

 

 

 

 

>> Enllaç pàgina web FANATIC GUITARS: https://www.fanaticguitars.com/

La Sala Salamandra acollirà, el dia 2 de maig, la gala final de la sisena edició del SONOMAV, un concurs musical organitzat pels alumnes de segon de realització d’EMAV, que aposta per les noves generacions de músics brindant-los l’oportunitat de donar-se a conèixer. Els participants tenen fins el dia 8 d’abril per inscriure’s al concurs a través del formulari de la web i, d’entre tots ells, es farà una preselecció dels finalistes que actuaran al concert gratuït de tancament a la sala de l’Hospitalet de Llobregat.

Els membres del jurat seran els encarregats de repartir els tres premis; el primer dels quals consisteix en la gravació d’una maqueta als estudis de l’EMAV, una sessió de fotos, la gravació en directe del concert i una entrevista en una coneguda revista de temàtica musical. Els assistents tindran també un paper important: seran els qui, a través de votació popular in situ, escolliran una de les tres bandes perquè s’emporti el premi del públic.

QUAN?: Dijous 2 de maig de 2019 a les 18:00 hores.

ON?: Sala Salamandra (Av. del Carrilet, 235, 08907 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona)

INSTAGRAM: @sonomav

Més informació la pàgina web del Sonomav: http://sonomav.com

Deixa un comentari