Notícies

Notícies

Fanatic Guitars patrocinador del Sonomav
Fanatic Guitars

Fanatic Guitars s’inicia al 1998 de la mà de Juanjo Verdú, actual director, al seu garatge del barri de Poblenou, a Barcelona, on importaven i reparaven els instruments donant un servei personalitzat als seus amics músics. El boca a boca els va portar a obrir una botiga a la seva ubicació actual al barri de l’Eixample, que va suposar un abans i un després però sense perdre l’essència de proximitat i passió que encara conserven. Fanatic Guitars s’ha consolidat com el principal referent de les guitarres a Barcelona, gràcies a l’excel·lent servei que ens ofereix el seu equip de professionals.

El seu lema és “màxim compromís amb els clients”, entre els quals trobem músics de renom nacional i internacional com Lee Ranaldo de Sonic Youth, Chad Smith de Red Hot Chili Peppers, Eric Sardinas, Jarabe de Palo o Mojinos Escozios. A la seva botiga trobareu tota mena de guitarres o baixos, ja siguin guitarres elèctriques, guitarres acústiques o guitarres espanyoles.

Avui, gairebé 20 anys després, la seva trajectòria continua especialitzant-se en instruments de primera gama i de caràcter vintage i obrint una botiga on line, buscant sempre poder ajustar-se a les necessitats dels seus clients i a la seva gran passió, fer que la música continuu viva a la Ciutat Comtal.

Així doncs, i amb aquesta premisa, Fanatic és enguany el principal patrocinador del nostre esdeveniment, el Sonomav, apadrinant el nostre projecte i fent-lo crèixer així com una vegada van fer crèixer el seu.

1 Response

  1. Pepe Romero
    18 maig, 2020

    Me encanta Juanjo Verdú!. Gracias por este artículo.

    Respon

Deixa un comentari