Blog de Concursos i Festivals

Blog de Concursos i Festivals

FICMA BARCELONA (BECA)


El Festival Internacional de Cine del Medio Ambiente (FICMA) ha obert una BECA per realitzar un curt FICMA- WWF 

La Beca per a la producció i realització de curtmetratges que atorga FICMA i WWF Espanya, està oberta a tots els professionals i no professionals de l'audiovisual.

El FiCMA nascut el 1993 i degà en el seu gènere té entre els seus principals objectius promoure, difondre i divulgar abans, durant i després de la celebració de l'esdeveniment, l'audiovisual en qualsevol dels seus formats relacionats amb el medi ambient i estat del planeta.

WWF Espanya va començar com un petit grup d'entusiastes compromesos amb el medi ambient fa 50 anys i avui s'ha convertit en una de les organitzacions de conservació de la naturalesa més importants del món, estant present en més de 100 països i compta amb el suport de milions de persones dels 6 continents.

FICMA i WWF Espanya atorguen una Beca a un Projecte per a la realització d'un Curtmetratge (pot ser d'animació, documental o ficció) no superior a 3 minuts que tracti sobre temàtiques ambientals d'actualitat, convidant a la reflexió, conscienciació i sensibilització amb l'audiovisual com a eina d'acció de comunicació de la entitats convocants.