Notícies

Notícies

Gala de Lliurament de premis LENDEMÀ 2016
Un cop tancada la votació al canal de Vimeo, l’organització de Lendemà ja pot comunicar quins seran els curtmetratges que es projectaran a la gala el proper dimarts 16 de febrer.

Per una banda, els 6 finalistes (d’entre els quals el jurat decidirà els premis 1er, 2on, 3er i millor curt en català) són:


• PEGADOS
• SAVANNAH
• GOOD BYE MY DEAR
• GUERRA DE PANTALLAS
• FART
• TOC-TOC

I, per últim, el rànquing dels 3 vídeos més votats a Vimeo (què optaran juntament amb els finalistes al premi del públic atorgat entre els assistents el mateix dia 16) ha estat:
• TOC-TOC (també finalista)
• SAVANNAH (també finalista)
• EXTRAVAGANZZA

El Jurat estarà format per Ramón Vidal, Esteve Rovira, Albert Marsà i Carles Solà.

En Ramón Vidal és productor de Fausto Producciones, la qual va fundar ell mateix l’any 1998 per dedicar-se exclusivament al cinema i la televisió. Anteriorment, va dedicar-se a la producció d’espots publicitaris i esdeveniments comercials. Algunes de les seves produccions més recents són “Fuego” o “El bosque de Oscar”, entre d’altres.

L’Esteve Rovira és un director i realitzador de cinema i televisió. Endinsat en aquest sector des dels tretze anys, ha realitzat grans projectes com les sèries de televisió de TV3 “La Riera” i “El cor de la ciutat”, entre d’altres. La seva professionalitat en el món del cinema,  l’ha portat a guanyar diferents premis, destacant la pel·lícula “Serrallonga”.

L’Albert Marsà és especialista en postproducció i etalonatge de productes audiovisuals i actualment també es dedica a l’assessorament en presencia web. La seva formació professional es basa en la il·luminació i la fotografía. Ha realitzat diferents treballs publicitaris, on en destaca l’espot de La Marató de TV3 del 2014, i el projecte de fotografía experimental LINK.

En Carles Solà és periodista, director del programa “Tot un món” de TV3 i membre de la Comissió de responsabilitat Social Corporativa de la CCMA. S’ha especialitzat en el paper que juguen els mitjans de comunicación catalans en el tractament de la immigració i la diversitat cultural. És el vice-president de la mesa per la Diversitat en l’Audiovisual i, des de 2011, membre de l’Executiva de la Plataforma per la Llengua i Diversicat en acció.

Enhorabona!!! Us esperem el dia 16 a les 17:30 al pati del Centre Cívic La Sedeta i creuem els dits per vosaltres!!!

On?: Centre Cívic La Sedeta (Carrer Sicília, 321 (08025) Barcelona)

Quan?: Dimarts, 16 de febrer de 2016

Horari: A les 17:30 hores

Deixa un comentari