Blog de la Mediateca

Blog de la Mediateca

J.A. Bayona dirigirà la nova entrega de ‘Jurassic World’
JURASSIC


El director català s'incorporarà al projecte després de l'estrena, a l'octubre, del seu nou i esperat film fantàstic Un monstruo viene a verme.
Fa ja varis mesos que, després d'anunciar que la seqüel·la de Guerra mundial Z estaria dirigida pel barceloní Juan Antonio Bayona, la Major Paramount es va haver de desdir a causa de complicacions d'agenda del director. La postproducció d'Un monstruo viene a verme, que arribarà a les cartelleres el pròxim octubre, s'estava allargant i feia incompatible la participació de Bayona en el rodatge del blockbuster de zombies.
Tanmateix, el realitzador d'El orfanato i Lo imposible no ha necessitat molt de temps per a trobar una altra estimulant oferta hollywoodenca, ni més ni menys que la segona part de Jurassic World. La primera, dirigida per Colin Trevorrow i protagonitzada pel carismàtic Chris Pratt, va ser una bomba a taquilla convertint-se en un dels films que més diners ha recaptat a la història del setè art. Així, i com confirmava el mateix Bayona al seu compte de Twitter, Jurassic World 2 tindrà al director català com a màxim responsable. El mateix Trevorrow celebrava la notícia: “Estic orgullós de col·laborar amb un dels meus cineastes favorits en la pròxima aventura juràssica. J.A. Bayona, és tota teva”. El film s'estrenarà el 22 de juny de 2018.