Notícies

Notícies

La MJC 2019 obre convocatòria d’artistes
LA MJC 2019 OBRE CONVOCATÒRIA D’ARTISTES

L’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV) celebra la 18ª edició de la Mostra de Joves Creadors el 14 de Març a l’espai Jove BocaNord.

L’esdeveniment arriba a la majoria d’edat amb l’objectiu de recolzar la sostenibilitat del nostre planeta. L’objectiu de la MJC és donar a conèixer les propostes, tendències i creacions artístiques de les noves generacions, posant-les en contacte amb el públic i crear vincles entre els participants en un entorn atractiu i festiu.

La programació inclourà diferents obres i actuacions d’arts plàstiques, escèniques i visuals.

Les inscripcions s’obriran el dia 28 de gener i es tancaran el 18 de febrer de 2019. Podràs inscriure’t mitjançant un formulari de la nostra pàgina web: http://mostradejovescreadors.com

Després de l’èxit de les darreres edicions, repetirem seu: l’Espai Jove BocaNord. L’esdeveniment tindrà lloc el 14 de març de 2019 de les 18 a les 22 hores.

L’Espai Jove Bocanord esdevindrà un “jardí de les arts“, un espai artístic on es farà una crida per la conservació del medi ambient. Un lloc on les arts i la conscienciació per un desenvolupament sostenible avancin agafats de la mà.

Esteu invitats a l’última reserva natural del segle XXI, el futur depèn de vosaltres!

Deixa un comentari