Notícies

Notícies

Lliurament de premis de la 15a edició del concurs LENDEMÀ
En aquesta 15a edició de LENDEMÀ hi han participat molts equips! Ha estat tot un èxit! Com es noten les ganes de rodar de tota la joventut actual!

Cada cop els materials tècnics, tant de rodatge com de postproducció,  per tal de poder donar una qualitat tècnica amb semblança professional està cada cop més a l’abast de tothom. Petites càmeres del tipus DSLR, o inclús mòbils, afavoreixen cada cop més que el jovent que, tot just està començant en aquest món fascinant del cinema i l’audiovisual, puguin produir petites peces amb qualitat de caràcter professional. Tots els que hi heu participat sou uns genis!

Ara, un cop acabat el termini i rebudes totes les peces, un jurat professional seleccionarà els guanyadors que es donaran a conèixer durant el transcurs de la gala. La gala serà el proper dimarts 26 de febrer de 2019 a les 18:00 hores a la sala auditori del centre cívic TOMASA CUEVAS del barri de Les Corts de Barcelona, al carrer de Dolors Masferrer, 33-35 Barcelona (08028).

Lliurament de premis? Dimarts, 26 de febrer de 2019 a les 18:00 hores.

A on? A la sala auditori del centre cívic TOMASA CUEVAS del barri de Les Corts de Barcelona, al carrer Dolors Masferrer, 33-35 Barcelona (08028)

Més informació a: lendema.com

Deixa un comentari