Notícies

Notícies

Paralització activitat acadèmica
Us informem que seguint les indicacions del Departament d’Educació, i de les directrius de l’estat espanyol, com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, a partir del 12 de març i fins al 11 d’abril (ambdós inclosos) es tanquen tots els centres educatius de Catalunya i, per tant, han quedat suspeses les classes presencials i tota l’activitat acadèmica i lectiva.

Això suposa que no impartirem classes online ni es demanaran tasques extra, per no deixar exclosos els alumnes amb menys recursos.

Aquesta mesura tenia prevista una durada inicial de 14 dies, fins al 27 de març inclòs, però posteriorment l’estat espanyol ha decretat dues setmanes més de confinament domiciliari. Prestarem atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Aquests dies no hi haurà personal de serveis mínims ni ningú de l’equip directiu. El centre romandrà tancat i ningú hi tindrà accés.

Fins que el professorat no pugui tornar a l’activitat normal, no es prendran decisions respecte als rodatges, assignacions de material i altres activitats, projectes i esdeveniments que ara queden aturats.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

Comunicat de la Direcció General de Formació professional

 

PRÀCTIQUES A LES EMPRESES (FCT)

Se suspenen les estades a les empreses de l’alumnat que realitza Formació en Centres de Treball fins rependre l’activitat lectiva. El departament d’Educació establirà les mesures que corresponguin per aquells estudiants que no puguin posposar i finalitzar l’estada completament abans de la junta d’avaluació de final del curs.

Els alumnes han de marcar com a “Absència Total” (al sistema qBID) dels dies que no vagin a l’empresa per aquest motiu, seleccionar l’opció “Altres” i al camp de descripció s’ha d’escriure la paraula “coronavirus”.

Comunicat 12/03/2020

Deixa un comentari