Notícies

Notícies

Pla de reobertura de centre
A Les instruccions del Departament d’Educació per al desescalament en fase 2, s’indica la necessitat de realitzar un Pla de Reobertura dels Centres Educatius per a la realització de tasques acadèmiques i dels procediments de preinscripció i matricula durant aquest final de curs 2019 2020.

El primer i més important objectiu d’aquest pla és que es garanteixin les mesures de seguretat corresponents, atenent sempre les indicacions de les autoritats sanitàries pel que fa a mesures de prevenció, higiene i distanciament físic, en especial les emeses específicament per a la comunitat educativa.

Aquest Pla que presentem explica els criteris generals de protecció, les previsions d’accès a les instal·lacions i de circulació a l’edifici d’EMAV durant aquest període. S’ha elaborat a partir de les instruccions per a l’organització de l’obertura dels centres educatius, publicades el divendres 22 de maig de 2020, i que desplegaven el Pla d’obertura de centres educatius en Fase 2 de desescalada en la finalització del curs 2019- 2020, aprovat pel PROCICAT en data 20 de maig de 2020.

A continuació, us podreu descarregar el pla de reobertura del centre, document on s’explica els criteris generals de protecció, les fases de confinament i les previsions d’accessos a l’edifici al nostre institut. Tanmateix es tracta de les funcions de consergeria, l’autorització d’accessos i el protocol de neteja.

Pla de reobertura de centre

Deixa un comentari