Blog de Concursos i Festivals

Blog de Concursos i Festivals

PLURAL +

PLURAL + és un festival de peces de vídeo de no més de 5 minuts que té la intenció de fomentar una societat més integradora i tolerant a través de l’exploració de temes com la migració, la diversitat, la inclusió social i la xenofòbia mitjançant la creació audiovisual.

Els joves que vulguin participar en la convocatòria del 2018 tindran temps de presentar les seves propostes fins el 3 de juny. 
El Jurat Internacional de PLURAL+ 2018 entregarà quatre premis. Un a una peça de vídeo feta per nens de fins a 12 anys d’edat, un altre a una peça feta per adolescents d’entre 13 i 17 anys i un altre a una peça feta per joves d’entre 18 i 25 anys. A més, es donarà un Premi Especial En Contra de la Xenofòbia. 

Els guanyadors d’aquests quatre premis seran convidats a Nova York amb totes les despeses de viatge pagades perquè participin en la Cerimònia de Premis de PLURAL+ a les Nacions Unides.

Des del 2009 s’han presentat més de 1.500 peces de vídeos de 110 països diferents, de les quals les que han sortit guanyadores s’han projectat en dotzenes de festivals i cinemes i s’han difós a canals de televisió de tot el món. PLURAL+ treballa de prop amb comunitats i escoles d’algunes de les regions més desavantatjades aportant les eines multimèdia necessàries per incentivar la vídeo creació entre els joves. A partir del treball amb associacions com CHINH India, TAL, SIGNIS, FILM AID i la Organització Internacional per les Migracions, PLURAL + construeix la capacitat de les organitzacions d’aportar formació multimèdia als joves i així donar-los més oportunitats.

PRESENTACIÓ PLURAL +
22 de març 19 h · Gratuït
Cinemes Girona (Carrer de Girona, 175, Barcelona)