Blog de la Mediateca

Blog de la Mediateca

Primer cicle de curts dirigits per dones directores als cinemes Verdi
A partir del 2 de juny, el primer dijous de cada mes, es projectarà el curt d'una directora de cinema i es projectarà una de les seves pel·lícules preferides a la sala principal dels Cinemes Verdi. El cicle porta el nom D’elles, i vol reivindicar el treball de les dones cineastes. 
cartell verdi
Les directores han estat escollides per la distribuïdora de curts Marvin & Wayne. Presentaran el seu curtmetratge i a més a més escolliran, dins del catàleg d'A Contracorriente Films, el llargmetratge amb el que més s’identifiquin i que dialogui millor amb la seva obra.
Amb aquest nou cicle especial de programació, els Cinemes Verdi continuen en el seu afany d'oferir continguts alternatius de qualitat a les seves sales, recolzant en aquesta ocasió al jove talent cinematogràfic.
Les directores convidades per formar part d’aquest projecte tenen característiques molt diferents. La primera convidada és l’Aina Clotet, directora novell que acaba de presentar el seu primer curt al Festival de Màlaga. La Clara Roquet serà la segona en formar part D’elles, coneguda per la seva feina com a guionista (10.000km.) i guanyadora del premi Gaudí amb el seu primer treball com a directora (El Adiós). També participaranRoser AguilarBelén FunesMar Coll i Alice Waddington.
Comença el 2 de juny amb Aina Clotet i el seu curt Tiger, seguit de la pel·lícula Pequeñas mentiras sin importancia.
 Preu de l’entrada 7€ (o 5,5€ si ets Amic dels Verdi). Compra aquí la teva entrada anticipada.