Notícies

Notícies

Benvinguts al nou curs
EMAV us dona la benvinguda al nou curs. Aquest any comencem amb una nova imatge de l’escola, la qual representa un retrovament entre l’escència i l’actualitat potenciant així, la professionalitat i qualitat d’ensenyament que fins ara ens ha caracteritzat.

blog_noticias

 

Des de 1970, EMAV participa activament en la formació de professionals en el camp de la Comunicació Audiovisual. L’evolució apassionant del sector al llarg d’aquestes dècades, ens ha aportat algunes conviccions respecte als continguts i a la metodologia d’aprenentatge dels nostres alumnes.

En primer lloc, estem convençuts que una formació àmplia, combinada amb una forta especialització, és el millor sistema per introduir l’alumne en el món professional. Vídeo, televisió, ràdio, cinema, multimèdia, so, espectacles etc., són diverses expressions d’un mateix llenguatge, i només des del domini de la totalitat es pot aspirar a l’excel·lència en alguna de les tecnologies. D’altra banda, el treball en equip és essencial en aquesta professió, en el que el paper de cadascú depèn absolutament dels altres.

Deixa un comentari