Notícies

Notícies

SONOMAV 2018 / EDICIÓ “ANDERGRAUN” – EL CONCURS MUSICAL DE L’ANY
Arriba un any més el “SONOMAV Andergraun” el concurs musical organitzat des d’EMAV, per alumnes de 2n de Realització d’Audiovisual i Espectacles; dirigit a grups i solistes emergents de l’àmbit musical. S’han triat tres finalistes que actuaran a la gala final, un concert en directe el dia 3 de Maig a la sala Apolo [2], on un jurat especialitzat entregaràn els premis.

Aquest any mostrarem la versió “Andergraun” del SONOMAV on tindrem exposicions de fotos, grafitis i altres artistes que ens desvetllaran el seu art.

Vine a descobrir les diferents expresions artístiques que penjarem dins la Sala Apolo [2], omple’t de cultures i molt més, viu el moment Andergraun!

Grups finalistes:

Allison Darwin:

És un grup barceloní en format trio integrat per la Laura a la veu i guitarra, l’Aleix al baix i el Josep a la bateria. Defineixen el seu estil com power pop. Les seves cançons parlen de temes diversos: des de les inseguretats fins a la societat actual, però sempre des d’un punt de vista introspectiu.

Han tocat a llocs com La [2] d’Apolo (fent de teloners de Sant Juan Project) i el Hard Rock Cafe. A més han quedat finalistes en un parell de concursos: Rockvolution (concurs nacional) i DMJ Gràcia 2017 (concurs local), i semifinalistes al concurs nacional ‘Proyecto Demo’, organitzat per RTVE.

Roko Banana:

Roko Banana pot semblar un nom absurd però és el codi per evitar la fi del món. Un mecanisme precís que combina anarquia i melodia empaquetada en forma de trio rock alternatiu. Entra per les orelles i activa el cervell de qui ho escolta per veure el món d’una forma singular. L’amor, el desamor, l’angustia y l’alegria, tot barrejat i combinat amb influències, indie, grunge i funk exploten en directe a mans de’n Maki (guitarra/veu), l’Edu (baix/veu) i l’Alex (bateria/veu). Van néixer el 2016 però van sense panyals…

Chapaos a la Nueva:

“Chapaos a la Nueva” va néixer l’estiu de 2017, porten molt poc com a grup però individualment tenen molta experiència fent concerts i component ja que la majoria de membres del grup estudien música i es dediquen o volen dedicar-se. Va ser creat com a medi per portar les seves cançons a un nivell musical més ampli i el resultat és un estil fusió amb molta rumba, molt funk i pinzellades de jazz.

 

QUAN?: Dijous 3 de maig de 2018 a les 18:00 hores.

ON?: Sala Apolo [2] (c/ Nou de la rambla, 113 · 08004 BARCELONA)

Més informació  la pàgina web del Sonomavhttp://sonomav.emav.com

Deixa un comentari