Blog de Grafisme

Blog de Grafisme

STAAAAART!

Benvinguts i benvigudes! Com heu passat l'estiu? Com van les ganes? Com teniu les agendes? Com ho feu per superar la nostàlgia de l'estiu que cada cop queda més lluny? Heu viatjat? Us heu enamorat? Heu vist coses impressionants? Us heu emocionat?

Comencem el nou curs i, per superar la crisi postvacacional, m'he posat a ordenar algunes de les fotos que vaig fer durant les vacances. La de dalt va dedicada especialment a vosaltres. És un graffiti-performance que em vaig trobar a una ciutat noruega sense gaire gràcia però amb parets que parlen: Stavanger. Un jove que vola des de l'escala de cadires que ha construït per tocar el cel. Una metàfora dels somnis, com si es tractés d'un frame de Waking life (R.Linklater, 2001), de les ganes d'arribar més alt, de la necessitat de deixar-se portar, del desig d'escapar de la realitat. No sé qui és l'autor d'aquest, però m'encanta.

La gràcia de l'street art no només recau en la tècnica, la idea i l'execució; també és importantíssim l'entorn, la ubicació, el context. Trobar aquesta imatge a un carreró petit, sense importància, gris i vell, de la capital del petroli a Noruega, redimensiona els significats que li associem.  I, obrint pla, descobrireu que, a més, el graffiti pertany a la façana d'una casa d'estructura estranyíssima. Inspiradora paret!I vosaltres? M'envieu imatges de les parets que parlen a les ciutats que visiteu o als llocs on viviu? Si en rebo suficients farem ho instaurarem com a apartat fixe del blog! Animeu-vos! Participeu i compartiu, és preciós.

Bon inici de curs, nois i noies!

Deixa un comentari