Blog de la Mediateca

Blog de la Mediateca

Tràiler oficial "Star wars 7"
Arriba el tràiler oficial i definitiu de 'Star wars 7'

Disney ha difós aquesta matinada el curt, de dos minuts i mig, d''El despertar de la força'

Disney ha difós aquesta matinada el tràiler definitiu i oficial de la setena entrega de 'Star wars: El despertar de la força'.

L'estrena de la pel·lícula, la setena de la saga, que ha dirigit J. J. Abrams, serà el 18 de desembre, però el tràiler oficial i definitiu ja es pot disfrutar des d'ahir dimarts. En realitat, diversos 'teasers' anteriors ja havien desvelat gran part del contingut d'aquests 2' 35'' de pel·lícula, que ha sigut llançada a les cinc de la matinada per Disney.
'Star wars: El despertar de la força'que s'ambienta 30 anys després d''El retorn del Jedi', s'ha emès durant el descans del partit de futbol americà entre els New York Giants i els Phidalelphia Eagles. S'esperava veure-hi Luke Skywalker, però sí que hi apareix Han Solo (Harrison Ford), molt més gran, igual que Mark Hamill i la princesa Leia (Carrie Fisher), a qui s'observa per un moment abraçant Solo, en un moment de tristesa. 
Després d'un minut i quaranta segons de tràiler, es veu un encaputxat que posa la seva mà metàl·lica al cap de R2D2. ¿Luke Skywalker deu ser aquest? En una altra escena (que ja havia sortit a la llum) s'observa la màscara gairebé fosa de Darth Vader.
La resta, d'aquí gairebé dos mesos, quan arribi als cines la setena entrega d'aquesta mítica saga fantàstica.
L'estrena del tràiler (a la mitja part del partit de futbol americà d'ESPN NFL) ràpidament s'ha convertit en tendència a Twitter (17.000 tuits per minut en el moment de l'estrena) i ha provocat una allau de reserves al servidor de venda de bitllets 'on line' dels EUA. En els primers 20 minuts, ja havia tingut 220.000 visualitzacions al canal de Star Wars a Youtube.
'Star wars', la saga creada per George Lucas, ha recaptat més de 4,4 milions de dòlars a tot el món des del 1977. S'espera que la setena entrega, potser el film més esperat de la dècada, n'aconsegueixi més de la meitat per si mateixa.