Notícies

Notícies

Celebrem el dia internacional sobre la promoció en accessibilitat
Avui, 19 de maig, celebrem el Dia Mundial per Promoure la Conscienciació sobre l’Accessibilitat Web, conegut per les sigles en anglès GAAD (Global Accessibility Awareness Day).

Els alumnes del Curs d’Especialització en audiodescripció i subtitulació de l’EMAV volem visibilitzar l’accessibilitat universal en les obres audiovisuals, espectacles en viu i esdeveniments. És per això, que publiquem el nostre primer projecte audiovisual inclusiu, en què hem treballat l’accessibilitat des de la ideació i la creació fins al producte final.

El curt mostra la importància del servei d’audiodescripció i subtitulació en un context cultural, com pot ser un concert, per a les persones amb discapacitat visual i auditiva, apropant una experiència més completa a l’usuari. És un dret humà que tothom pugui accedir en igualtat d’oportunitats a la cultura i a la informació més enllà de la seva condició.

Volem agrair la participació de la Maria Petit, el seu gos Travish, el Jordi Font, l’Ángel Mellado, el David Zarza i del grup de Canciones de Nadie, Laura i Gerard. També volem fer menció als nostres professors, Èlia Sala i Víctor García.

Sense tots ells no hagués estat possible.

Us animem a veure’l i a reflexionar-hi!

Gemma Chércoles, Ana López, Dani Santos, Marc Ferré, Mireia Matas, Guillem Albiol, Àlex Parcerissa, Iasim Valls i Laura Ruiz.

 

Deixa un comentari